Verzend
systemen

Het eWMS heeft koppelingen met alle belangrijke verzenders. Met die koppeling worden de pakketten voorgemeld bij de vervoerder, er wordt een barcode en track en trace code gegenereerd en een vervoerder specifiek verzendlabel geprint. De koppelingen met vervoerders:

DHL

Wereldwijd een van de grootste vervoerders. In Nederland is DHL de grootste uitdager van PostNL voor het pakketvervoer naar consumenten. Vaak met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook het aantal ophaalpunten is de laatste jaren sterk gestegen.

Nog steeds de grootste vervoerder in Nederland van B2C pakketbezorging. Niet altijd de goedkoopste vervoerder heeft PostNL het soms lastig met de grote groei van ecommerce in de laatste jaren.

DPD

DPD groeit sterk in Nederland, en heeft een zeer solide netwerk in Europa. Voor Nederland vaak niet de keuze voor grootste deel van de B2C pakket bezorging. Voor vervoer naar Duitsland is DPD vaak de beste keuze voor veel webshops in Nederland

De grootste vervoerder in België. eWarehousing heeft een koppeling met BPost om de Belgische markt goed te kunnen bedienen. België is veelal de eerste internationale markt met significant volume voor Nederlandse webshops.

Paazl is een platform waarmee verschillende vervoerders eenvoudig kunnen worden aangesloten in 1 webshop. Via de integratie in de check-out van de webshop kan een consument zelf z’n favoriete vervoer kiezen. Een extra service voor de eindconsument.

Sendcloud is ook een verzendplatform waar het eWMS mee gekoppeld is. Ook binnen Sendcloud zijn de diverse vervoerder gekoppeld waardoor het ook binnen Sendcloud direct mogelijk is om verzendlabels te printen voor de orders.