Webshop
platformen

De koppeling met het webshop platform is cruciaal voor elke goede efullfillment operatie. Via deze koppeling komen orders real-time of in batches het eWMS in. Daarna kunnen de orders gepickt en verzonden worden.

Bestaande koppelingen van het eWMS zijn onder andere:

Magento is een van de meest gebruikte webshop platformen. Magento is een open-source e-commerce platform gebouwd in PHP. Het gebruikt diverse andere frameworks zoals Laminas en Symfony. Magento is gekocht door Adobe Inc in May 2018. Het eWMS koppelt zowel met MAgento 1 als de verschillende Magento 2 versies.

Lightspeed is een ecommerce platform (en POS oplossing) voor de midmarket. Het Canadese bedrijf heeft in 2015 SEO-shop overgenomen, een platform met een flink aandeel in de Nederlandse ecommerce markt.

Shopify is een Canadese multinational, vooral gebruikt voor de bouw van webshops. Inmiddels is Shopify in ontwikkeling van een eigen verkoopplatform en is het één van de snelst groeiende bedrijven binnen de e-commerce sector.
Woo Commerce is een open source e-commerce plug-in voor WordPress. De plug-in is erg populair omdat het zo makkelijk te installeren is en eenvoudig aan te passen.
Presta Shop is een gratis open-source e-commerce tool. De software is vrijgegeven onder de Open Software License.
Mijnwebwinkel is een Nederlands webshopplatform waar je eenvoudig en snel je eigen webshop in kunt bouwen.

Voor alle hierboven genoemde platformen koppen wij in ieder geval de: