Vacatures

MEDIOR-SENIOR BACK-END PHP DEVELOPER

Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar? Hou je van back-end uitdagingen, het realiseren van koppelingen met webshop systemen? Ben je thuis in APIs en webservices, cloud omgevingen, automated unit testing, versie beheer en continue ontwikkeling?

Wellicht ben je nog geen full-stack ontwikkelaar op alle gebieden, maar ben je bereid met ons in jezelf te investeren? Top, dan komen we graag met je in contact.

Wat we vragen aan jou:

–        Je hebt PHP ervaring, en wil jezelf verder ontwikkelen

–       Je bent resultaat gericht

–       Je kunt onafhankelijk werken, maar ook in een team

–       Je hebt brede kennis, en zoekt oplossingen en antwoorden waar je kennis mist

–       Je spreekt Nederlands en Engels

Over eWarehousing Solutions 

eWarehousing group bestaat uit de logistieke tak (eWarehousing) en software tak (eWarehousing Solutions). eWarehousing Solutions biedt een Warehouse Managment Systeem (WMS) aan dat gericht is op de ecommerce markt. Het WMS is gebouwd in PHP, zeer uitgebreid en heeft vele koppelingen met ecommerce platformen, verzenders en ERP systemen. De uitdaging zit in het doorontwikkelen van het WMS, het realiseren van koppelingen en implementeren van het WMS bij onze klanten. Het team van ontwikkelaars bestaat uit interne en externe ontwikkelaars.

De Locatie

eWarehousing bevindt zich in Heijnenoord, nabij Rotterdam. Voor het team van ontwikkelaars is de fysieke werkplek flexibel in te vullen. Werken vanuit huis of andere flexibel in te vullen werkplek is zeker mogelijk.

Waar wacht je op?  

We horen graag van je. We plannen graag een informeel (digitaal) kopje koffie met je in. Mail Xander Tio via info@ewarehousing-solutions.nl of bel +31 (0)186-612267.